Upitnici za proveru sluha

UPITNICI su najbolji način preko interneta (a i generalno), da osoba koja se suočava sa oslabljenom funkcijom čula sluha, shvati taj problem, razreši osnovne dileme, i omogući našim doktorima i stručnjacima da daju povratne informacije i predlože individualno optimizovana rešenja za problem sa sluhom, koja će zadovoljiti Vaše slušne potrebe, estetska očekivanja i finansijske mogućnosti.

Da bismo stimulisali popunjavanje Upitnika preko interneta svim našim potencijalnim korisnicima koji popune Upitnik online odobravamo popust od 5% prilikom poručivanja slušnih aparata, a koji se dodaje na trenutne akcijske i promotivne popuste.

 UPITNIK - za osobe koje do sada nisu koristile slušne aparate 

 UPITNIK - za osobe koje koriste ili su nekada koristile slušne aparate 

U roku od 24 časa dobiće e-mejl od nas sa procenom oštećenja sluha i predlozima mogućih rešenja, posle toga možemo Vas pozvati radi daljih objašnjenja i kontakta.

Ukoliko želite odmah napraviti konkretne korake, možete ovde  zakazati kompletan pregled  koji obuhvata: proveru stanja ušnih kanala (otoskopiju), merenje sluha (audiometriju), savetodavni razgovor i ukoliko je potrebno probu slušnih aparata. Ovaj pregled ne naplaćujemo.